Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور مصر در دیدار با رئیس پارلمان و فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی گفت: قاهره به تلاش خود برای جلوگیری از دخالت کشورهای خارجی در امور لیبی و خروج مزدوران بیگانه از این کشور ادامه خواهد داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه الرای‌الیوم، «عبدالفتاح السیسی » در‌ کاخ ریاست جمهوری مصر با «عقیله صالح » رئیس پارلمان و ژنرال «خلیفه حفتر»  فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی دیدار و درباره جدیدترین تحولات این کشور با آنان گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این دیدار رئیس جمهور مصر با تاکید بر حمایت قاهره از روند آشتی ملی در لیبی گفت: قاهره همکاری و هماهنگی خود را با تمام دوستان لیبیایی در روزهای آینده ادامه خواهد داد به گونه‌ای که وحدت و انسجام نهادهای حاکمیتی و ملی در این کشور حفظ  و انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری در 24 دسامبر 2021 برگزار شود.

عبدالفتاح السیسی با بیان اینکه کشورهای بیگانه سیاست‌ها و برنامه‌های خود را تحت پوشش « کمک به مردم لیبی» اجرایی می‌کنند، اظهار داشت: قاهره به تلاش خود برای جلوگیری از دخالت کشورهای خارجی در امور لیبی  و خروج مزدوران و تمام نظامیان و شبه نظامیان بیگانه از این کشور ادامه خواهد داد.

به گفته سخنگوی رسمی ریاست جمهوری مصر، در این دیدار رئیس پارلمان و فرمانده  نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی گفتند:  موضع ما در پایان دادن به دخالت کشورهای خارجی  در امور لیبی و اخراج مزدوران بیگانه از این کشور، برگزاری انتخابات در 24 دسامبر،  یکپارچه سازی تشکلات نظامی و تشکیل ارتش ملی لیبی با مواضع مصر همسو است.

درخواست مغرب از آفریقای جنوبی

وزیر خارجه مغرب خواهان حل و فصل اختلافات این کشور با آفریقای جنوبی شد و اظهار داشت: رباط و دولت پرتوریا می‌توانند با همکاری یکدیگر پرونده‌های اختلافاتی از جمله صحرای غربی را  حل و فصل کنند. این موضوع باعث می‌شود،  جایگاه آفریقا در عرصه بین‌المللی تقویت شود.

آفریقای جنوبی از استقلال و تعیین سرنوشت صحرای غربی توسط ساکنان این صحرا حمایت می‎‌کند و این موضوع سبب شده است تا روابط مغرب با آفریقای جنوبی تیره شود.

توسعه کمربند امنیتی نظامیان مغربی در صحرای غربی

به نوشته این روزنامه چاپ لندن، ناصر بوریطه مدعی شد:  از سال 2007 به بعد تمام قطعنامه‌های شورای امنیت به ویژه قطعنامه 2548 این شورا  در  راستای حمایت از سیاست‌های مغرب در قبال صحرای غربی است.

وی تصریح کرد: تنها گزینه  پایان دادن به مناقشه صحرای غربی خودمختاری  این  منطقه تحت حاکمیت مغرب است.

وزیر خارجه مغرب با بیان اینکه 50 کشور حاکمیت رباط  بر صحرای غربی  را پذیرفته‌اند ، اظهار داشت: تمام این کشورها از طرح مغرب درباره خودمختاری صحرای غربی تحت حاکمیت دولت رباط حمایت می‌کنند لذا ضروریست که بر اساس واقعیت‌های میدانی مسائل مورد بررسی قرار گیرد.

این سخنان ناصر بوریطه در حالی مطرح شده است که سازمان ملل  و بسیاری  از کشورهای جهان خواهان تعیین  سرنوشت صحرای غربی توسط ساکنان اصلی این صحرا هستند.

انتهای پیام/

 

 

   

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارتش ملی لیبی صحرای غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • تلاش باکو برای جذب سرمایه خارجی
  • رئیس سیا امروز به قاهره بازمی‌گردد
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • یک رهبر ارشد حماس: پیروزی نزدیک است
  • نتانیاهو در دو راهی سخت آتش‌بس یا استعفا
  • رئیس سیا اقامت خود را در دوحه تمدید کرد
  • نتانیاهو در دو راهی آتش‌بس یا استعفا